bubbl.us δωρεάν on line εφαρμογή για ιδεοθύελλα (brainstorming)

κάνε κλικ

Εφαρμογή για ιδεοθύελλα (brainstorming) . Πρόκειται για μια απλή στη χρήση και δωρεάν Web 2.0 εφαρμογή, που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει και να διαμοιραστεί χάρτες εννοιών οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Μπορείτε να εξάγετε το παραγόμενο αρχείο είτε ως εικόνα, είτε ως html αρχείο και να το εισάγετε στο website σας, στο blog ή οπουδήποτε θέλετε. Το μείον της εφαρμογής είναι ότι δεν μπορείτε να εισάγετε εικόνες, ηχητικά αρχεία και video, παρά μόνο κείμενο. Πρόκειται για ένα πολύ καλό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προαξιολόγηση των μαθητών  ή για την αξιολόγησή τους μετά τη λήξη του μαθήματος, αφού η εννοιολογική χαρτογράφηση χρησιμοποιείται ως εργαλείο δημιουργικής σκέψης, ανάπτυξης και καλλιέργειας κριτικής σκέψης και ως εργαλείο μεταγνώσης. 

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in τεχνολογία, εκπαιδευτικά λογισμικά, λογισμικό, video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.