About

Είμαι δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πως να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες.

Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!

 

 

επικοινωνία: fylpaa@gmail.com

29 Responses to About

  1. Ο/Η Dimitris Filanis λέει:

    Συγχαρητήρια! Περιμένω πως και πως να ανεβάσετε την εργασία μας!

  2. Θέλω να σας συγχαρώ για το πολύ σπουδαίο ιστολόγιό σας. Βρήκα σε αυτό πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Δημοσιεύοντας στο ιστολόγιό μου (jkarantzis.blogspot.com «εκπαιδευτικά και άλλα» ) κάποια σχόλια για το περιοδικό «μικρός Ευκλείδης» βρήκα τα θέματα του μαθητικού διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε. σε κάποια από τις σελίδες του ιστολογίου σου και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να πλοηγηθώ σ’ αυτό.
    Καλή συνέχεια και πάλι συγχαρητήρια !!!

  3. Ο/Η Elena karagianni λέει:

    Καλησπέρα σας. Σήμερα ανακάλυψα τη σελίδα σας και με μεγάλη χαρά διαπίστωσα πως εχετε φιλοξενήσει και δική μου δουλεια καθως και κείμενά μου. Θα σας παρακολουθω πιστα από εδω και πέρα γιατι βλέπω μια συνάδερφο με μεγάλη διαθεση , δημιουργικότητα και φρέσκο νου. Καλη συνέχεια!

    • Ο/Η pappanna λέει:

      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Είναι ευχάριστο να ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον και να μαθαίνουμε μέσα από μια δημιουργική συνύπαρξη!!! Ευχαριστώ και πάλι

  4. Ο/Η ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ .

  5. Συγχαρητήρια!Ίσως είναι το καλύτερο blog που είδα..

  6. Χίλια συγνώμη Άννα που τόσο καιρό δεν σε είχα στους συνδέσμους μου. Εδώ και καιρό δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο να παρακολουθώ τα εκπαιδευτικά site. Εξαιρετική δουλειά. Παιδαγωγική με άποψη.

  7. Εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψα το ιστολόγιό σας και θαύμασα την τόσο σπουδαία δουλειά που κάνετε!!
    Έχω αναρτήσει το σύνδεσμο και στο ιστολόγιο του σχολείου μας.
    Με ενδιαφέρει πολύ το πρόγραμμα για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, που εφαρμόστηκε στο Δημοτικό Σχολείο του Τριλόφου.
    Είμαι Δ/ντρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου και σκοπεύουμε να το δουλέψουμε και σχολείο μας.

    • Ο/Η pappanna λέει:

      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Σε ένα μήνα περίπου θα εκδοθεί και ένα βιβλίο μου – οδηγός με θέμα την υλοποίηση σχεδίου δράσης σε επίπεδο σχολικής μονάδας. Επίσης, θα είμαι στη διάθεσή σας για επίλυση αποριών ως προς την εφαρμογή του προγράμματος.
      Ευχαριστώ και πάλι

  8. Ο/Η Panagiotis Danousis λέει:

    Μια εξαιρετική δουλειά. Η παιδαγωγική με άποψη και πρόταση!!

  9. Ο/Η Σταυρούλα Λαδά λέει:

    Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, πολυποίκιλο και φαίνεται ότι έχετε δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Είμαι και εγώ δασκάλα. Από τη δουλειά σας σε αυτό τον ιστότοπο διακρίνω πόσο καλή παιδαγωγός είστε και πόσο αγαπάτε αυτό που κάνετε. Και πάλι, μπράβο.

  10. Ο/Η Αστέρης Κουκούδης λέει:

    Κυρία Άννα, σας ευχαριστώ πολύ για την σημερινή παρουσίασή σας, με εκτίμηση στην δουλειά σας, Αστέρης Κουκούδης.

    • Ο/Η pappanna λέει:

      Εγώ ευχαριστώ με τη σειρά μου, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βρεθώ κοντά σας, κοντά σε συναδέλφους με ενδιαφέρον για τη δουλειά τους και αγάπη για τα παιδιά.

  11. Ο/Η John Tzortzakis λέει:

    Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά κα Παππά, συγχαρητήρια

  12. Παράθεμα: 51-60. Για αυτους που δεν χανονται στη μεση | Play. Passion. Purpose.

  13. Ο/Η Perla Messina λέει:

    Το poster που εμφανίζεται στη σελίδα σας εδώ https://pappanna.wordpress.com/2013/03/29/2-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84/ είναι δική μου πνευματική ιδιοκτησία και δεν σας έδωσα την άδεια να το αναρτήσετε! Σας παρακαλώ βάλτε και την πηγή όπου το βρήκατε που ειναι http://www.aspergerhellas.org

    • Ο/Η Anna's Pappa blog λέει:

      Κυρία Πέρλα είχε ήδη γίνει συζήτηση μεταξύ μας στο παρελθόν για την ανάρτηση της αφίσας. μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι μου επιτρέπεται η ανάρτηση. Εάν όμως τόσο σας ενοχλεί η παρούσα κίνηση το αποσύρω άμεσα. Αρκεί να μου το πείτε.
      Καλή σας ημέρα

  14. Ο/Η Μαρία Παύλου λέει:

    Καλησπέρα σας,

    παρακολουθώ το ιστολόγιο σας και την καταπληκτική δουλειά που κάνετε και θα ήθελα σας συστήσω και το δικό μου ώστε να το δείτε και αν το βρίσκεται χρήσιμο για τους αναγνώστες σας να τους το προτείνετε.

    http://paidikaicinema.blogspot.gr/

    Το Παιδί και Cinema προσφέρει στους γονείς προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις με τις καλύτερες παιδικές ταινίες, παιδικές σειρές αλλά και τα καλύτερα ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Στο Παιδί και Cinema βρίσκετε παρουσιάσεις, βαθμολογίες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία, την κατάλληλη ηλικία και την εκπαιδευτική αξία κινηματογραφικών έργων και παιδικών τηλεοπτικών σειρών. Αποτελεί, κυρίως, μια υπεύθυνη λίστα προτάσεων για την παιδική ψυχαγωγία με ευρέως γνωστές παραγωγές αλλά και πολλά κρυμμένα διαμάντια που θα ωφελήσουν το παιδί και όλη την οικογένεια.

    Ευχαριστώ πολύ

  15. Ο/Η reppa λέει:

    Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Μακαρι το σύνολο των εκπαιδευτικών να υιοθετούσαν την προσέγγισή σας. Δυστυχώς ή πραγματικότητα είναι διαφορετική.

  16. Ο/Η Μουζακιτη Τερεζα λέει:

    Καλησπέρα σας υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;

  17. Ο/Η Barbara Renner λέει:

    Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας! Διδάσκω ελληνικά σε ξένους και βρήκα την ιστοσελίδα σας ψάχνοντας κάτι «Χριστουγεννιάτικο». Δεν βλέπω την ώρα να διαβάσω όλα τα άρθρα σας για να ανακαλύψω νέους κόσμους στο θέμα διδασκαλίας και υλικού με μεγάλη χαρά.
    Βαρβάρα

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!! ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!
    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (http://2dimotikosxoleioaliartou.blogspot.gr/). ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (PPT) ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ (ΔΑΣΚΑΛΑ – Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)

    • Ο/Η Anna's Pappa blog λέει:

      Καλημέρα σας,
      σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας. Θα χαρώ να παρουσιάσω την εργασίας σας στον δικό μου διαδικτυακό χώρο.
      Με εκτίμηση
      Άννα Παππά

  19. ΤΕΛΕΙΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.