Tα Μυστικά του Παρθενώνα σ` ένα υπέροχο βίντεο 52 λεπτών

p1avmc844h1tr61n7rtg2eqr1pe85_900Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Secrets of Parthenon» (τα μυστικά του Παρθενώνα) αναλύει τον τρόπο με τον οποίο χτίστηκε ο περίφημος Παρθενώνας.
Το εκπληκτικό αυτό ντοκιμαντέρ του PBS καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των τελευταίων δεκαετιών για την αναστήλωση του, από τους καλύτερους επιστήμονες του κόσμου, διεισδύοντας στα βάθη του ιερού αυτού βράχου της Ακροπόλεως. Απολαύστε το εκπληκτικό αυτό ντοκιμαντέρ, διάρκειας μίας ώρας και γνωρίστε «Τα μυστικά του Παρθενώνα».
Απολαύστε το εκπληκτικό αυτό ντοκιμαντέρ, διάρκειας μίας ώρας και γνωρίστε «Τα μυστικά του Παρθενώνα».

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, ντοκιμαντέρ - ταινίες μικρού μήκους and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Tα Μυστικά του Παρθενώνα σ` ένα υπέροχο βίντεο 52 λεπτών

  1. Παράθεμα: Tα Μυστικ...

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.