Πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικών 2015 (θέματα-απαντήσεις)

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, διοργανώνει με την έγκριση  και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τον 3ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού. Ολοκληρώθηκε η α΄φάση, η οποία αφορούσε τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων της χώρας.  Το Σάββατο 16 Μαΐου θα διεξαχθεί η β΄ φάση (μόνο για τους 2 πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τμήματος –μετά την αξιολόγηση των γραπτών τους από τους εκπαιδευτικούς τους– από κάθε σχολείο) στις (10:00-11:30), σε εξεταστικά κέντρα μεγάλων πόλεων της χώρας. Afisa_2015 Θέματα και απαντήσεις Ε΄τάξης 2015 Θέματα και απαντήσεις Στ΄τάξης 2015 Διαγωνισμός Φυσικών Δημοτικού / β’ φάση (δηλώσεις συμμετοχής έως και 24/04/2015)

  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία του σχολείου και των μαθητών σύμφωνα με τις οδηγίες

  • Αποθηκεύετε τη φόρμα

  • Στέλνετε τη φόρμα (αρχείο excel) ως επισυναπτόμενο αρχείο απαραίτητα από το e-mail του Σχολείου στο email του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών: labste@gmail.com

  • Θέματα και απαντήσεις Β΄Φάσης 2015

Θέματα / Απαντήσεις Ε’ τάξης 2015  

Θέματα /Απαντήσεις ΣΤ’ τάξης 2015 

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in ανακοίνωση, μαθητικός διαγωνισμός - συμμετοχή σε δράσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.