Thalassapedia (θαλάσσια θηλαστικά της Ελλάδας)

κάνε κλικ

Μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του «Θάλασσα»! Είναι μία εκπαιδευτική ιστοσελίδα διαμορφωμένη για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς. 

Θα βρείτε μια εγκυκλοπαίδεια για τα μοναδικά είδη θαλάσσιων θηλαστικών που ζουν στα ελληνικά νερά, με απλές αλλά επιστημονικές πληροφορίες, πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες, video, παιχνίδια και δραστηριότητες. Παιδιά, έφηβοι, αλλά και δάσκαλοι, καθηγητές και γονείς μπορούν να μάθουν στο απλούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών, που απειλούνται από αιτίες που συνδέονται άμεσα με εμάς τους ανθρώπους, τη συμπεριφορά και δραστηριότητά μας, και να εμπλακούν σε ένα θαλασσινό παιχνίδι γνώσης και δράσης, μέσα από πολλές δραστηριότητες.

Απολαύστε ένα θαλάσσιο κόσμο, όπως πρέπει να είναι για όλους και ειδικά για τα παιδιά!

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, περιβάλλον, εκπαιδευτικά λογισμικά, λογισμικό and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.