«Κύκλος ζωής των φύτων» ιστοεξερεύνηση

Το μαθησιακό υλικό «Κύκλος ζωής των φύτων» εντάσσεται στην ενότητα «Φυτά» και απευθύνεται σε μαθητές της Γ’ τάξης Δημοτικού. Το μαθησιακό αυτό υλικό είναι σχεδιασμένο για διδασκαλία με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η ιστοεξερεύνηση «Κύκλοι ζωής των φυτών» μέσα από την προτεινόμενη αλληλουχία δραστηριοτήτων επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις διάφορες φάσεις που περιλαμβάνονται στον κύκλο ζωής των φυτών (φύτρωση, ανάπτυξη, αναπαραγωγή, διασπορά, θάνατος).

Snap 2014-04-09 at 23.11.20

κάνε κλικ για την ιστοεξερεύνηση

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, περιβάλλον, τεχνολογία, βιβλία - υλικό για εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικά λογισμικά and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.