Αφιέρωμα στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

Ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (1541 – 7 Απριλίου 1614), γνωστός επίσης με τo ιταλικό προσωνύμιο El Greco, δηλαδή ο Έλληνας, ήταν Κρητικός ζωγράφος, γλύπτης και αρχιτέκτονας της ισπανικής αναγέννησης.Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μακριά από την πατρίδα του, δημιουργώντας το κύριο σώμα του έργου του στην Ιταλία και στην Ισπανία.

κάνε κλικ για το αφιέρωμα

κάνε κλικ στην εικόνα  για το αφιέρωμα

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in τέχνη and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Αφιέρωμα στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

  1. Ο/Η Soultana Manesi λέει:

    Προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να βρω τρόπο να εισάγω ελληνικούς χαρακτήρες στο Prezi και δεν μπορώ να βρω άκρη. Θα είχατε την καλοσύνη να μοιραστείτε μαζί μου πώς τα καταφέρατε και φτιάξατε αυτή την εξαιρετική παρουσίαση στα ελληνικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. Φιλικά. Τάνια Μάνεση.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.