PDF to WORD – Δωρεάν online εργαλείο μετατροπής αρχείων

κάνε κλικ

Το PDF to WORD από την nitroPDF είναι το κατάλληλο Online εργαλείο μετατροπής αρχείων PDF σε Word. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην σελίδα του κατασκευαστή, και στο πεδίο «select PDF to convert»ανεβάζετε το αρχείο PDF και στο πεδίο «Email file to» πληκτρολογείτε το email σας, για να σας σταλεί το αρχείο σε μορφή Word.

κάνε κλικ

To PDF2Word Online είναι μια πολύ καλή online υπηρεσία με εξαιρετική ποιότητα μετατροπής και εντυπωσιακά καλή ταχύτητα, δεδομένου του ότι θα πρέπει να ανεβάσετε το έγγραφο, να γίνει η μετατροπή και στη συνέχεια να το κατεβάσετε. Η υπηρεσία δεν χρειάζεται εγγραφή και είναι εύκολη στη χρήση της.

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in λογισμικό. Bookmark the permalink.

1 Responses to PDF to WORD – Δωρεάν online εργαλείο μετατροπής αρχείων

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.