Για δεύτερη συνεχή χρονιά ελληνικό σχολείο αποσπά το Βραβείο για το καλύτερο eTwinning έργο (overall prize 2014)!

image006Τα καλύτερα έργα eTwinning σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Τελετής Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου, στις Βρυξέλλες . Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των καλύτερων έργων eTwinning που υλοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, και, κυρίως,  η επιβράβευση  των ανθρώπων, εκπαιδευτικών και μαθητών,  που συμμετείχαν σε αυτά.

Ο Jan Truszczynski εξήγησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πολύ περήφανη  για το eTwinning , το οποίο «έχει γίνει ένα ουσιαστικό μέρος του νέου προγράμματος Erasmus +».  Ο  Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού συνεχάρη τους νικητές στη σκηνή και αποκάλυψε το καλύτερο eTwinning έργο του 2014. Αυτό το βραβείο απονέμεται σε ένα από τα 3 βραβευμένα έργα των ηλικιακών κατηγοριών, έπειτα από ψηφοφορία  στην οποία παίρνουν μέρος οι  Εθνικές Υπηρεσίες Στήριξης όλων των χωρών που συμμετέχουν στο eTwinning .

Φέτος , το βραβείο για το καλύτερο eTwinning έργο  πήγε στο LYPSLet Your Passion Shine.Το έργο LYPSLet Your Passion Shine, που πήρε το 1ο Βραβείο στην ηλικιακή κατηγορία 4-11 , χαρακτηρίστηκε από την κριτική επιτροπή ως «εξαιρετικό παράδειγμα βέλτιστης πρακτικής και συνεργασίας». 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 

Advertisements

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in ανακοίνωση, μαθητικός διαγωνισμός - συμμετοχή σε δράσεις and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Για δεύτερη συνεχή χρονιά ελληνικό σχολείο αποσπά το Βραβείο για το καλύτερο eTwinning έργο (overall prize 2014)!

  1. Παράθεμα: Για δεύ&tau...

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.