«Καλύτερη Ζωή» WWF Ελλάς

κάνε κλικ στην εικόνα και ετοιμάσου μαζί με τους μαθητές για δράση!!!!

κάνε κλικ στην εικόνα και ετοιμάσου μαζί με τους μαθητές για δράση!!!!

Ένας κόμβος ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών σε θέματα καθημερινότητας, που παρέχει απτές και ουσιαστικές προτάσεις για όλους μας και μας παρακινεί για συμμετοχή σε μικρές και μεγάλες πράξεις συνεργασίας και αλληλεγγύης
Η πρωτοβουλία του WWF Ελλάς, «Καλύτερη Ζωή», μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δάσκαλοι και μαθητές, με όλους τους πολίτες που αναλαμβάνουν δράση για τη βελτίωση της  ποιότητας  ζωής στην πόλη, τη γειτονιά και το σπίτι. Ας αναλάβουμε δράση για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία. Για ένα σχολείο που εκπαιδεύει ευρύτερα τους πολίτες της γειτονιάς του. Που προτείνει αλλαγή νοοτροπίας, που συσπειρώνει τους ανθρώπους και λειτουργεί ως καταλύτης σε τοπικό επίπεδο.
Μας καλεί να δραστηριοποιηθούμε σε μια ή σε περισσότερες από τις θεματικές ενότητες που μας προτείνουν (Κατανάλωση, Διατροφή, Πράσινη Πόλη, Ενέργεια) και σε τρία επίπεδα: στο σχολείο, το σπίτι, τη γειτονιά.

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, περιβάλλον, σχέδια διδασκαλίας /προτάσεις and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.