Ανθρώπινο σώμα (4) – ιστοεξερευνήσεις και δραστηριότητες

Οι σελίδες αυτής της ιστοεξερεύνησης θα βοηθήσουν τα παιδιά να βρουν το μυστικό του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπινου σώματος και πώς αυτό λειτουργεί!

κάνε κλικ για την ιστοεξερεύνηση

κάνε κλικ για την ιστοεξερεύνηση

Το θέμα της παρακάτω ιστοεξερεύνησης είναι η αλληλεξάρτηση που έχουν τα συστήματα μεταξύ τους όσον αφορά στις μονάδες εισόδου και εξόδου του κάθε συστήματος. Το συγκεκριμένο μάθημα αξιοποιεί τρία ανθρώπινα συστήματα: Το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και το πεπτικό.

κάνε κλικ για την ιστοεξερεύνηση

κάνε κλικ για την ιστοεξερεύνηση

Το κυκλοφορικό σύστημα – παρουσίαση, Επαναληπτικό φύλλο εργασίας για το Κυκλοφορικό Σύστημα, Το Μυϊκό Σύστημα – παρουσίαση, Επαναληπτικό φύλλο εργασίας για το μυϊκό σύστημα, Κυκλοφορικό Σύστημα και Μυϊκό σύστημα: Εφαρμογή με πληροφορίες, προσομοιώσεις και παιχνίδια για το Κυκλοφορικό Σύστημα & το Μυϊκό Σύστημα, Ερειστικό Σύστημα  – παρουσίαση, Πεπτικό Σύστημα – παρουσίαση, Δραστηριότητες για τα δόντια, Όραση

Διαβάστε ακόμη: ανθρώπινο σώμα (3) , 8 δωρεάν εργαλεία ανατομίας

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, σχέδια διδασκαλίας /προτάσεις, τεχνολογία, αγωγή υγείας, βιβλία - υλικό για εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικά λογισμικά and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.