«Δόντια γερά…χαμόγελα αστραφτερά» εκπαιδευτικό λογισμικό για τη στοματική υγιεινή

Snap 2013-02-14 at 00.41.58«Η Στοματούπολη είναι μια πόλη όπως όλες οι άλλες…. Η διαφορά της ότι το χώμα της είναι κόκκινο και τα σπίτια της δεν έχουν κεραμίδια. Σε αυτή την πόλη ζουν πολλοί άνθρωποι που λένε ιστορίες ευχάριστες…..! Ιστορίες για αστραφτερά χαμόγελα». Τα αστραφτερά χαμόγελα αναπτύσσονται σε τρεις ενότητες (για δασκάλους, για παιδιά και για γονείς). Το παραμυθόλεξο και οι δραστηριότητες βοηθούν στην ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών στο  θέμα της στοματικής υγιεινής. Καλή ξενάγηση στο λογισμικό!!!!! συμπιεσμένο αρχείο 145 MB
download

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, τεχνολογία, αγωγή υγείας, βιβλία - υλικό για εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικά λογισμικά and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.