Πάμε να εξερευνήσουμε την Ευρώπη!/Let’s explore Europe! (εκπαιδευτικό υλικό)

Η Ευρώπη: μια ήπειρος όμορφη, με ιστορία σαγηνευτική. Έχει δώσει στον κόσμο πολλούς από τους διασημότερους επιστήμονες, εφευρέτες, καλλιτέχνες και μουσικοσυνθέτες, και από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς και αθλητές.

κάνε κλικ για να διαβάσεις το βιβλίο

κάνε κλικ για να διαβάσεις το βιβλίο

Το παιδικό βιβλίο (για παιδιά από 9 ως 12 χρονών περίπου) διηγείται την ιστορία της Ευρώπης με τρόπο απλό και σαφή. Ιστορεί πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα και περιλαμβάνει διάφορες χρωματιστές εικόνες, για να δώσει μια ζωντανή γενική εικόνα της Ευρώπης.

κάνε κλικ για να μάθεις παίζοντας

κάνε κλικ για να μάθεις παίζοντας

Με το παιχνίδι στη συνέχεια θα ζήσουν τα παιδιά ένα περιπετειώδες ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο και θα ανακαλύψουν ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα. Καθώς θα προχωρούν θα μπορούν να τσεκάρουν τις γνώσεις τους!!!

Οδηγός για εκπαιδευτικούς
ενημερωτικό περιοδικό

Advertisements

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Είμαι δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, σχέδια διδασκαλίας /προτάσεις, φιλαναγνωσία, βιβλία - υλικό για εκπαιδευτικούς, διαπολιτισμική εκπαίδευση-διαφορετικότητα- διαφοροποίηση στη μάθηση and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s