2012: Η ανασκόπηση της χρονιάς στο διαδίκτυο

google2012_606636395Το 2012 ήταν μια χρονιά με μεγάλες στιγμές, από παγκόσμιους αγώνες ως ιστορικές εκλογές, καθώς και πολλά άλλα γεγονότα. Η Google ανακοίνωσε, όπως κάθε χρόνο στο τέλος του, την ετήσια αναφορά της, για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2012 και έφτιαξε μια ωραία συλλογή από βίντεο βασισμένη στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου για το 2012. Η ανασκόπηση «Google Zeitgeist 2012» αποκαλύπτει τις 10 γρηγορότερα εξελισσόμενες αναζητήσεις σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, σε σύγκριση με το 2011. Εκτός από τα στοιχεία για όλο τον κόσμο, στο «Zeitgeist» υπάρχουν επίσης ανάλογοι κατάλογοι ξεχωριστά για περίπου 55 χώρες, από τις οποίες απουσιάζει ωστόσο η Ελλάδα.
Το Πρακτορείο FOSPHOTOS, έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρίλεπτο πόνημα (3 λεπτά και 29’’), που παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές «ελληνικές» (και όχι μόνο) φωτογραφίες του έτους που φεύγει.

Advertisements

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Είμαι δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in ανακοίνωση and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s