«Η μεγάλη βόλτα του κυρίου Πετράν» φιλαναγνωσία – μουσικό παραμύθι

κάνε κλικ για το βιβλίο

Ένα παραμύθι βασισμένο στις συναντήσεις διαφορετικών χαρακτήρων, την επικοινωνία, την αγάπη και τη χαρά της συνύπαρξης. H ομορφιά της συνύπαρξης κατακλύζει όλο το παραμύθι, ακόμη και όταν φαινομενικά υπάρχουν πολλές διαφορές.
Ο μοναχικός τυφλοπόντικας, κύριος Πετράν, θα μας οδηγήσει σε μια μουσική περιπλάνηση και με τη συμμετοχή των παιδιών – αφού προσφέρεται για πολύ παραμυθοπαιχνίδι – θα ζήσει αναπάντεχες συναντήσεις και ευτυχείς συνευρέσεις. Πρόκειται για ένα μουσικό παραμύθι, καθώς το κείμενο πλαισιώνουν χαρούμενα στιχάκια και συνοδεύεται από cd με τα τραγούδια της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης.Το κείμενο, τα τραγούδια και τη μουσική έχει γράψει η Γιούλα Μιχαήλ.Την εικονογράφηση έχει κάνει η Βάσω Γιαρένη. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση.

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in παραμύθια, φιλαναγνωσία, βιβλία - υλικό για εκπαιδευτικούς and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.