Παλιά επαγγέλματα -ιστοεξερεύνηση-

κάνε κλικ

Η προτεινόμενη  ιστοεξερεύνηση απευθύνεται σε μαθητές της Β΄τάξης που οι γνώσεις τους αλλά και οι ικανότητές τους σχετικά με τη χρήση των υπολογιστών είναι ανάλογες της ηλικίας τους.Με τις κατάλληλες επεκτάσεις  μπορεί να εφαρμοστεί και σε μεγαλύτερες τάξεις. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα μπορούσαν να εξετάσουν περισσότερα επαγγέλματα, αλλά και να εμβαθύνουν στα αίτια της εξαφάνισής τους καθώς και στις επιπτώσεις που είχε η εξαφάνισή τους στη ζωή των ανθρώπων. Ενδιαφέρον θα είχε ακόμα και η πορεία αυτών των επαγγελμάτων σε άλλες χώρες.

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in πρόταση, σχέδια διδασκαλίας /προτάσεις, εκπαιδευτικά λογισμικά and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.