Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί…με ασφάλεια

Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί…με ασφάλεια. Το βιντεάκι αυτό έχει υποβληθεί στο διαγωνισμό για την Ασφαλή Χρήση του διαδικτύου, στις 19 Δεκεμβρίου 2011 και έχει ετοιμαστεί από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Μαρία Λοΐζου-Ραουνά. Στο βιντεάκι συμμετείχαν οι γονείς των μαθητών.

Προτείνετε στα παιδιά και τους γονείς τη χρήση μιας διασκεδαστικής και ασφαλούς μηχανής αναζήτησης την KidRex.Η KidRex υποστηρίζεται απο το Google Custom Search ™ και χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Google SafeSearch ™. Το SafeSearch ™ της Google διαγράφει από τα αποτελέσματα αναζήτησης δικτυακούς τόπους που περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο.Το Kidrex θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους γονείς ως η παιδική μηχανή αναζήτησης, αυτό όμως δε θα τους απαλλάξει από τη φυσική τους παρουσία δίπλα στα παιδιά.

κάνε κλικ


Εδώ μπορείτε να δείτε πώς θα κάνετε το KidRex homepage στον υπολογιστή σας.

About Anna's Pappa blog

Διαχειρίστρια του Anna's Pappa blog. Το ιστολόγιο που θέλει να γίνει ένας τόπος συνάντησης παιδιών, δασκάλων και γονέων. Ήμουν δασκάλα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και συγγραφέας παιδαγωγικών. Όλα τα χρόνια στην εκπαίδευση δίδαξα διαθεματικά και διεπιστημονικά. Πιστεύω μου είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν πώς να μαθαίνουν και να αποκτούν δεξιότητες. Τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!!
This entry was posted in παγκόσμιες ημέρες - εβδομάδες, ασφάλεια στο διαδίκτυο, ανακοίνωση, video and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.